Estimades famílies:

 

Primer que res, vos agraïm l’interés i que hàgeu pensat en l’Escola Jardí de l’Ateneu com l’escola que vos agradaria per al vostre xiquet o xiqueta; i també per a vosaltres, com a nous membres de la comunitat educativa.

 

Molt prompte vos anunciarem unes sessions informatives per a les noves famílies. Unes jornades de Portes Obertes més senzilles que altres anys perquè s’adapten a les circumstàncies del moment, però que permeten conéixer millor els projectes que es porten a terme al centre, el professorat i la nostra manera de fer.

 

De totes maneres, ja sabeu que, fins aleshores, continuem a la vostra disposició per a qualsevol consulta a través del telèfon del centre, este correu o presencialment, amb cita prèvia, en qualsevol dels casos.

 

Pel que fa a l’admissió de nou alumnat, la Conselleria d’Educació no ha donat encara dates oficials de l’inici del procediment ni del mateix procediment. Tan prompte com hi haja alguna novetat, la compartirem amb vosaltres. Des de l’administració del centre vos acompanyarem en tots els tràmits d’esta nova d’etapa tan il·lusionant per a les famílies.

A través del correu que ens faciliteu al següent formulari, us informarem sobre els tràmits necessaris per a matrícula per al curs que ve. Moltes gràcies per la confiança i esperem conéixer-nos en persona molt prompte.

https://forms.gle/2DuFpepN5gMDa3gBA

 

Salutacions i moltes gràcies per la confiança!

 

L’Equip Directiu i l’Administració de l’Escola Jardí de l’Ateneu.

Cita prèvia INFO
Vine a conéixer-nos
CONTACTE